Hirdetés

Ezzel a karakterrel kellene összefutni Doctor Strange-nek

|

Scott Derrickson elárulta, hogy számára ki lenne az ideális választás.

Hirdetés

Egy ideje tudni már, hogy Doctor Strange következő feltűnése az idén érkező Thor: Ragnarok-ban, illetve a jövő évi Végtelen Háborúban esedékes, ahol végre találkozhat a többi nagyágyúval. 

Hirdetés

A film rendezője, Scott Derrickson pedig elárulta, hogy melyik az a hős, akivel szívesen látná egy jelenetben Cumberbatch karakterét. 

Ó, te jó ég! Rengeteget gondolkoztam már ezen régebben is, és mindig arra jutottam, hogy a Rocket Raccoonnal való összeeresztése király lenne!

Bizony, Derrickson számára a Galaxis őrzői vagány mosómedvéje az ideális választás. A rendező pedig azt is elárulta, hogy miért:

Mindketten arrogánsak és nagyszájúak, akik mindig minden buliban benne vannak, és szerintem őrültebbnél őrültebb dolgokba vinnék bele egymást. Nagyon szórakoztató lenne.

Vajon ez tényleg meg fog történni? A Végtelen Háború munkálatai már megkezdődtek a héten, ahonnan érkezett is egy fotó, melyből arra lehet következtetni, hogy nagyon is valószínű.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.