Hirdetés

Doctor Strange - Újabb színész csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Legutóbb akkor hallottunk a Doctor Strange moziról, mikor Mads Mikkelsent beszélték a főgonosznak, azonban most nem róla, hanem a film egyik fontos női szerepéről lesz szó, ugyanis megerősítésre került, hogy ki alakítja a főhős szerelmét. Még júliusban olvashattatok róla, hogy Rachel McAdams szóba került a projekt kapcsán, azonban most magától a szemrevaló színésznőtől tudjuk (a The Wrapon keresztül), hogy csatlakozott a Doctor Strange stábjához. Ezt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon adta a tudtunkra, a Marvel pedig még nem kommentálta. Egyelőre azt sem bökte ki a stúdió, hogy milyen karakter bőrébe bújhat, ugyanakkor továbbra is azt beszélik, hogy a Benedict Cumberbatch féle Stephen Strange szerelmét kelti életre. A Doctor Strange 2016. november 4-én jön Scott Derrickson rendezésében, a forgatás várhatóan novemberben kezdődik, Londonban. A mellékszerepekben reményeink szerint Tilda Swintont, Chiwetel Ejiofort és Mads Mikkelsent láthatjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.