Hirdetés

Doctor Who 9. évad - Itt a második, hivatalos trailer!

|

Hirdetés

Egy hónapja láthattuk a Comic-Conon bemutatott első trailert, és most jött ki a második hivatalos előzetes. Ugyan csak egy perces, de rengeteg új részlet kerül napvilágra a Doctor Who 9. évadából: még több Maisie Williams jelenetet mutatnak meg, aki az utóbbi időkben igencsak megbolygatta a rajongók fantáziáját, hiszen még a Comic-Conon sem adtak választ karakterének kilétére. Ezen kívül feltűnnek a régi szörnyek és arcok mellett újabbak is, új helyszínekkel, még több akcióval, és végül, de nem utolsó sorban a még mindig laza Capaldi-féle 12. Doktor, aki napszemüvegben menőzik. Jó hír a fanoknak: Már csak egy hónap, és újra visszatér a Tardis a BBC képernyőire. https://www.youtube.com/watch?v=g_x2B0lsAMU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.