Hirdetés

Doctor Who 9. évad - Távozik a Doktor útitársa

|

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni, és érkezik a brit kultikus sorozat, a Doctor Who új, szám szerint 9. évada, mely reméljük feledteti velünk az előző évad gyengébb színvonalát, és ismét egy remek szezont kapunk Steven Moffattől. Ám még az új kaland előtt a BBC kiadott egy közleményt, amelyben megerősítik a már régóta terjedő pletykát, miszerint a Doktor útitársának, Claranak (Jenna Coleman) a 9. etap lesz az utolsó kalandja. A BBC nem árulta el, melyik epizódban tűnik fel utoljára (valószínűleg vagy az évadzáróban, vagy a karácsonyi különkiadásban), és azt sem tudjuk, hogy mi lesz a „lehetetlen lány” végső sorsa. Jenna Coleman debütálása a 7. évad első fejezetében, az „Asylum of the Daleks” címet viselő epizódban volt, aki ekkor még nem a Doktor oldalán tűnt fel. Ezután egy kis szünet következett, majd visszatért a 2012-es karácsonyi különkiadásban, és ekkor lett a tizenegyedik Doktor társa a 7. évad második felében, majd a tizenkettedik Doktor társa a 8. évadban. Az új évad tehát holnap, azaz szeptember 19-én indul útjára. Vajon hogy ér véget Clara utazása? Mit tartogat számunkra ez a szezon, és ki lesz a következő útitársa a Doktornak? Hamarosan kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.