Hirdetés

Doctor Who Karácsonyi Különkiadás - River Song visszatér!

|

Hirdetés

Már nem kell sokat aludni és visszatér a kultikus brit sci-fi sorozat, a Doctor Who, mely már a 9. évadával érkezik, melyhez a napokban csatlakozott Alex Kingston is, aki nem mást játszott el a korábbi évadokban, mint River Songot. Eddig annyit tudni róla, hogy a szokásos karácsonyi különkiadásban tűnik majd fel, melynek forgatása ezen a héten fog kezdődni Douglas Mackinnon rendezésében és Steven Moffat forgatókönye alapján. A színésznő így nyilatkozott a visszatéréséről:

Hogy őszinte legyek, nem tudtam, hogy River visszatér-e még valaha a műsorba, de most itt van, és Karácsonykor visszatér a Doktorral együtt. A hétfői  megbeszélésen találkoztam először Peter Capaldival. Nagyon sokat nevettünk, és már  lelkesen várom a forgatást a stábbal.
River Songot eddig 15 Doctor Who epizódban láthattuk, az 5. és 6. évadban pedig nagyon fontos szerepet játszott a Doktor életében. Legutóbb a 7. évad ’The Name of the Doctor’ c. részében tűnt fel. River viszonya a Doktorral elég bonyolult az időutazás miatt, ugyanis akárhányszor találkoznak, mindketten máshol tartanak a saját idővonalukon. Amikor először találkoztak, Song épp meghalt, legutoljára pedig egy szellem volt. Így nem tudjuk, most épp hol fog tartani a saját idővonalán. A Doctor Who új, szám szerint 9. szezonja szeptember 19-én, szombaton tér vissza a képernyőkre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.