Hirdetés

Doctor Who mozifilm a Harry Potter rendezőjétől?

|

Davit Yates, az utolsó négy Harry Potter film készítője szemet vetett a Doctor Who (magyarul Ki vagy, Doki?) című sokat megélt sorozatra és szeretné nagy-vásznon is viszont látni.

Hirdetés

A Doctor Who egy hosszú ideje műsoron levő sci-fi sorozat, amely már 32 évaddal büszkélkedhet és folyamatos sikernek örvend a BBC sugárzásában. A történet nem másról, mint egy Doktor-nak nevezett rejtélyes időutazóról szól, aki TARDIS elnevezésű időgépével bejárja az időt és teret problémák megoldásáért. David Yates ebből szeretne moziváltozatot készíteni, azonban saját bevallása szerint nem sürgeti az idő, szeretne legalább 2-3 évet szánni a szkript alapos kidolgozása, jelenleg keresi a megfelelő forgatókönyvírókat a feladatra. Elárulta azt is, hogy a mozi nem a sorozat folytatása lesz, hanem kibővíti azt. Várjuk a Doki vászonra került kalandjait, ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.