Hirdetés

A Doktor Strange-el érkezhet a Galaxis Őrzői 2 előzetese?

|

Heteken belül megkaphatjuk a Galaxis Őrzői 2 első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Akik idén nyáron bejutottak a Marvel Studios prezentációjára a San Diego-i Comic-Con-on már láthattak jeleneteket a Galaxis Őrzői 2-ből, de a nagyközönség még mindig az első előzetesre vár. Ma érkezett a hír arról, hogy a BBFC korhatár besorolással látta el a folytatás trailerét, ami általában azt szokta jelenteni, hogy nem kell már sok ahhoz, hogy a publikum elé tárják. Pontos dátumról egyelőre nem beszélhetünk, de jó eséllyel az elkövetkező néhány hétben már láthatjuk.

Hirdetés

A BBFC honlapjáról továbbá azt is megtudtuk, hogy 1 perc 29 másodperces lesz az első ízelítő. Nem rugaszkodunk el túlságosan a valóságtól, ha azt tippeljük, hogy a Galaxis Őrzői 2 trailere a Doktor Strange-el fog debütálni, ami október 25-én mutatkozik az Egyesült Királyságban, és november 4-én világszerte (Magyarországon már november 3-án). Teljesen elképzelhető, hogy az előzetes a legújabb Marvel film premierje előtt, vagy esetleg azzal egyedidőben kerül fel az internetre.

A stúdió továbbra sem árult el túl sok részletet a 2014-es meglepetés filmjük folytatásáról, de annyi már biztos, hogy Kurt Russel fogja alakítani Ego-t az élő bolygót, aki nem mellesleg Űrlord édesapja is. James Gunn rendező továbbá azt is megerősítette a közelmúltban, hogy a Galaxis Őrzői 2-ben nem fog újabb Végtelen Kő felbukkanni, ami azért is érdekes, mert már csak kettő hiányzik a hatból. A spekulációk szerint az egyik kő Agamotto szeme lesz a Doktor Strangeben, míg az utolsó felbukkanását a Thor: Ragnarokban tippelik, ami 2017. novemberében kerül a mozikba.

A Galaxis Őrzői 2 stábját Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Pom Klementieff, Chris Sullivan és Tommy Flanagan alkotják. James Gunn filmje 2017. május 4-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.