Hirdetés

Dominion: Dinosaurs Versus Aliens bejelentve!

|

A Cowboyok és űrlények valamint a Prometheus mellett más források is megszeretnének emlékezni a hatalmas ragadozók és más faj küzdelméről, most épp az alienekkel eresztik össze őket!

Hirdetés

Barry Sonnenfeld (Addams Family 1-2, Men In Black 1-2-3, Vadiúj vadnyugat) nem épp megszokott stílusú filmet készül vászonra varázsolni, ugyanis a dínókat állítja szembe az űrlényekkel. Szerencsére nem teszi ezt egyedül, Grant Morrison (All-Star Superman, The Invisibles) segít neki, bár még a pályájának elején jár. A történet egy titkos történelem előtti Földön játszódik, amelyet idegenek támadnak meg és csak a szuper-intelligens dinoszauruszok jelenthetik a bolygó egyetlen reményét. Érdekes feltevés, hogy vajon egyetlen párbeszéd nélkül is érdekes lehet egy hasonló alkotás? Vagy beszélgetni fog egy dínó meg egy alien két kör küzdelem után? Grant Morrison minden esetre még idén elkészül a forgatókönyvvel és Sonnenfeld a Men In Black 3 munkálatai után ennek szeretne nekilátni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.