Hirdetés

Don Jon - Poszter

|

Joseph Gordon-Levitt rendezői debütálását nem kisebb színésznővel, mint Scarlett Johanssonnal tervezi. Érkezett is egy poszter a készülő alkotásból.

Hirdetés

Az új poszteren az író-rendező és színész látható két baratnőjével, Scarlett Johanssonnal ésJulianne Mooreral. Don Jon egy igazi nőcsábász, akinek szinte már függőség a csajozás, de miután megismerkedik Barbarával az igaz szerelmet és boldogságot kezdi el kutatni, ám nem könnyű lemondani a rossz szokásokról. A film október 3-án érkezik Magyarországra, főbb szerepekben még Tony Danza, Glenne Headly, Brie Larson, Rob Brown és Jeremy Luc. A poszterért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.