Hirdetés

Don Jon’s Addiction - Joseph Gordon-Levitt első rendezése

|

Újabb színész adja rendezésre a fejét, persze ez nem azt jelenti, hogy Joseph Gordon-Levitt visszavonulna a színészkedéstől, csupán belekóstol abba, hogy milyen a kamera másik oldalán állni.

Hirdetés

Hírt kaptunk A sötét lovag: Felemelkedés, a Looper, az Eredet és az 500 nap nyár sztárjának első rendezéséről, Joseph Gordon-Levitt azonban nem csupán a rendezői száékbe huppant bele, de a forgatókönyvet is ő írta és a főszerepet is magára osztotta. A történet lényegében egyszerű, mint egy pofon: egy modern Don Juan sztoriját kapjuk meg, aki elhatározza egy nap, hogy megpróbál megjavulni. Nagyon úgy tűnik, hogy Levitt úrnak kapcsolatai is akadnak bőven, hiszen olyan tehetséges színésznőkkel sikerült aláiratnia a szerződést, mint Scarlett Johansson és Julianne Moore. Premierről még nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.