Hirdetés

Don Jon’s Addiction - Új címmel, új képekkel

|

Joseph Gordon-Levitt legelső rendezését ezentúl másképp kell keresnetek a mozik kínálatában, de lényegében nem sokat változik az elődhöz képest. Új képeket is kaptunk!

Hirdetés

A Looper és A sötét lovag: Felemelkedés sztárja, Joseph Gordon-Levitt hamarosan bemutathatja élete első rendezését, a korábban Don Jons Addiction névre kereszelt modern Don Juan filmet, amelyet ezentúl simán Don Jon címmel emlegethetünk. Levitt írta a forgatókönyvet és ő töltötte be a főszerepet is, de rendkívül sajnáljuk érte, hiszen a Bosszúállók Fekete özvegye, Scarlett Johansson lesz a partnere... (szarkazmus kikapcsolva). A sztori egy modern Don Juan történetét meséli el, aki elhatározza, hogy megpróbál megjavulni. A stábban szerepel még Julianne Moore és Tony Danza (Ütközések, Angyalok a pályán, Ki a főnök?) is, a folytatásban pedig a friss képeket láthatjátok. Hazai és amerikai premier továbbra sincs, de például Németországban idén, október 10-én mutatják be, tehát csak várnunk kell egy forgalmazóra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.