Hirdetés

Donald Glover szerint Kylo Ren jobb gonosztevő Darth Vadernél

|

A fiatal Lando Calrissiant alakító színész inkább Adam Driver karaktere mellett tette le voksát.

Hirdetés

A filmtörténelem egyik legünnepeltebb és elismertebb negatív karaktere egyértelműen Darth Vader. A legtöbben egyetérnek azzal, hogy ő a Star Wars filmek legkiemelkedőbb gazfickója, de nem mindenkinek ő a kedvence. Donald Glovernek semmiképp sem, aki Kylo Rent emelte ki a messzi-messzi galaxis antagonistáinak palettájából.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történetet népszerűsítő színész egy interjúban árulta el, hogy ki a kedvenc Star Wars-os gazfickója, az indoklása pedig egészen meglepőre sikeredett:

"Kylo Ren nagyon vicces. Úgy érzem, hogy érdekes humorérzéke van. Heves és indulatos, megértem a történetét. Szóval azt hiszem muszáj őt választanom."

Arra nem vennénk mérget, hogy rajongók tömegei fognak egyetérteni Gloverrel, de a 9. epizód még változtathat ezen. Kylo Ren belső tortújára és karakterének kiszámíthatatlan lépései mindenképpen az új trilógia javára válnak így mi is érdeklődve várjuk, hogy mit kezd vele Adam Driver legközelebb.

Nektek ki a kedvenc Star Wars-os gonosztevőtök?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.