Hirdetés

Donnie Yen is benne lesz az élőszereplős Mulan filmben

|

Ennek a casting hírnek bizony nagyon örülünk!

Hirdetés

A Disney élőszereplős Mulan adaptációja megszerezte magának a nemzetközi akciósztárt, Donnie Yen-t. A színész Tung parancsnokot fogja alakítani, aki Mulan mentora és tanára lesz. Yen csatlakozásának bejelentése a legnagyobb hír a film körül mióta tavaly kiderült, hogy Liu Yifei kínai színésznő kapta a címszerepet.

Hirdetés

Még számos fontos szereplő beválogatása hátra van mielőtt elkezdődhetne a forgatás. Találni kell valakit Shang, a film férfi főszereplője szerepére, valamint a gonosztevő Shan-Yu, illetve Mushu a sárkány szerepe is betöltetlen még. Feltéve, hogy mindegyikük benne lesz az adaptációban. A filmet a Menedék rendezője, Niki Caro fogja dirigálni.

Donnie Yen nem először dolgozik együtt a Disneyvel, ugyanis a Zsivány Egyesben ő keltette életre a Star Wars spin-off egyik legszerethetőbb karakterét. Kétség sem fér hozzá, hogy Yen kiváló választás a harcos mentor posztjára, úgyhogy alig várjuk, hogy láthassuk a vásznon.

Jelen állás szerint a Mulan premierje 2020. május 27-re van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.