Hirdetés

Donnie Yennel erősít a John Wick 4

|

Az IP Man széria sztárja fog besegíteni Keanu Reevesnek a John Wick következő részében.

Hirdetés

Nem akárkit sikerült a színészi stábhoz csábítani Chad Stahelskiéknek a soron következő John Wick epizódra. A leginkább az IP Man széria által nemzetközi ismertségre szert tevő, majd a Star Wars: Zsivány Egyes és a xXx: Újra Akcióban című filmekben is szereplő Donnie Yen Keanu Reevesszel karöltve fogja aprítani a népet a folytatásban. A kiszivárgott részletek szerint Yen John Wick egy régi barátját fogja alakítani, akivel nemcsak a múltjuk közös, de az ellenségeik is. 

Hirdetés

A casting kapcsán Stahelski is megszólalt, nem palástolva gyermeki izgatottságát:

"Nagyon szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy Donnie Yen csatlakozott a franchise-hoz. Várom már, hogy elkezdhessük a közös munkát ebben az izgalmas, új szerepkörben."

Az előkészületi státuszban lévő projekt egyik producere, Basil Iwanyk sem volt rest kiemelni Yen castingjának jelentőségét:

"Yen újult energiával fogja felvillanyozni a franchise-t. Eltökéltek voltunk abban, hogy leszerződtessük őt a John Wick: Negyedik Felvonásra és rendkívüli izgatottsággal tölt el minket, hogy megadatott a lehetőség, hogy egy ekkora tehetség játsszon együtt Keanuval."

A cselekményről sajnos továbbra sem szivárogtak ki részletek. Annyi bizonyos, hogy a forgatás a nyári hónapok folyamán rajtol el, és olyan helyszíneket fognak érinteni, mint Franciaország, Németország vagy Japán. A John Wick negyedik része pedig várhatóan 2022. május 27-én jelenik meg, hacsak egy újabb pandémia keresztül nem húzza a stúdió számításait.

Ti várjátok már az újabb hentelést Keanu részéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.