Hirdetés

BRÉKING: Alan Tudyk lesz a Doom Patrol sorozat főgonosza!

|

Ő fog borsot törni a DC különc csapatának orra alá.

Hirdetés

Az ősszel induló Titans után a DC Universe streaming platform következő saját gyártású sorozata a társadalomból kitaszított, szupererők birtokában lévő Doom Patrolt fogja középpontba helyezni, melynek tagjait megformáló színészeket az utóbbi időben már szinte kivétel nélkül bejelentették. Most végre arról rántották le a leplet, hogy kivel kell majd ezeknek a különc szuperhősöknek szembenéznie. 

Hirdetés

A szerencsés pedig a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet droidját megformáló Alan Tudyk lett, aki egy Eric Morden/Mr. Nobody nevű gonosztevőt fog életre kelteni. A karakterről azt sikerült kiderítenünk, miszerint a háború utáni Paraguayban egykori nácikon végzett kísérleteit követően egy rejtélyes, teljesen őrült élő árnyék vált Mordenből azzal a képességgel, hogy az utolsó cseppig meg tud fosztani másokat a józan eszüktől.

A sorozat forgatókönyvét Jeremy Carver jegyzi, és a főszereplők sorában olyan képregényhősök köszönnek vissza, mint Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), valamint Cyborg (Joivan Wade). A leírás szerint ők közösen a DC univerzum legfurcsább szegleteibe fogják elkalauzolni a nézőket. A forgatás még nem vette kezdetét, ezáltal a premierdátum sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.