Hirdetés

Itt az első hivatalos fotó a Dóra, a felfedező filmből

|

Természetesen a főszereplőre vethetünk egy egész alakos pillantást.

Hirdetés

Ahogy kezdetét vette a Paramount Players égisze alatt készülő élőszereplős Dóra, a felfedező film forgatása az ausztráliai Gold Coast városában, már meg is érkezett az első hivatalos kép a címszereplőt alakító 17 éves Isabela Monerről, aki az utóbbi időben olyan produkciókban volt látható, mint a Sicario 2. - A zsoldos vagy a Transformers: Az utolsó lovag.

Hirdetés

Amint azt a lejjebb található fotó is jól mutatja, ez a Dóra nyilvánvalóan idősebb lesz, mint a Nickelodeon eredeti animációs sorozatában. A film története szerint a főhősnek össze kell fognia legjobb majombarátjával, Csizivel, Diego unokatestvérével (Micke Moreno) és egy csapat tinédzserrel egy kalandra, hogy megmentsék a szüleit és megoldják egy elveszett inka civilizáció rejtélyét. (Ha Dóra nem fog kiszólni a nézőkhöz különböző embert próbáló feladványokkal, talán még egy egészen aranyos alkotás is kisülhet ebből.)

A filmet James Bobbin (Muppets, Muppet-krimi: Körözés alatt) dirigálja, amit az amerikai mozik 2019. augusztus 2-án fognak bemutatni. Ti mit szóltok az első képhez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.