Hirdetés

Itt az élőszereplős Dóra, a felfedező első előzetese!

|

Mozgásban láthatjuk a megfilmesített Dórát és barátait.

Hirdetés

A ma éjszaka megrendezett Kids' Choice Awards-díjátadón a Paramount és a Nickelodeon bemutatta az élőszereplős Dóra, a felfedező első mozgóképes kedvcsinálóját, amely immár visszavonhatatlanul bizonyítja, hogy valaki tényleg komolyan gondolta az ominózus rajzfilm megfilmesítését.

Hirdetés

A történet szerint az Isabela Moner által megformált címszereplő megkezdi középiskolás éveit, ám hirtelen egy csapatnyi gyerekkel együtt arra kényszerül, hogy megoldja egy ősi inka civilizáció rejtélyét, és egyúttal megmentse szüleit. Dóra majmát, Csizit Danny Trejo szólaltatja meg, további szerepekben pedig feltűnik Jeffrey Wahlberg, Eugenio Derbez, Eva Longoria és Michael Pena is.

A James Bobbin (Muppets, Muppet-krimi: Körözés alatt) rendezte Dóra és az elveszett aranyváros 2019. augusztus 8-án mutatkozik be a magyarországi mozikban.

Ti mit szóltok az első előzeteshez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.