Hirdetés

Doug Jones Deathbolt-ja még Flash-sel is szembeszáll

|

Hirdetés

Múlt hónapban kiderült, hogy Doug Jones (A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó, Hellboy) egyenesen Starling City-be siet, hogy megformálja a Deathbolt névre hallgató szuperbűnözőt, A zöld íjász 19., "Broken Arrow" címre keresztelt epizódjában. Jones most Twitteren tudatta a követőivel, hogy ördögi alteregójának bizony egy DC-s sorozat nem elég, ezért találkozhatunk majd vele a The Flash 19. részében is, ami a "Rogue Air" címet viseli. Deathbolt-ot Roy Thomas és Jerry Ordway alkották az All-Star Squadron 21. számában, 1983-ban. A képregényben képes volt a villámokat és az elektromosságot uralni, és az "élő akkumlátorként" vált ismertté. A zöld íjász című sorozatban ehelyett a plazmaenergia fölött lesz hatalma, ráadásul ő lesz az első meta-humán a széria történetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.