Hirdetés

Downey Jr. lesz Vasember a Bosszúállók folytatásaiban

|

Az utóbbi hetek egyik legnagyobb talánya, hogy Robert Downey Jr. valóban feladja-e Vasember karakterét és visszavonul a Marvel filmjeitől, de a legújabb infók alapján kizárt, hogy ezt lépje.

Hirdetés

Robert Downey Jr. több mint 50 millió dollárt keresett a Bosszúállókkal és valószínűleg hasonló mennyiségű zöld hasú üti a markát a Vasember 3 miatt is, botor lenne hát kihagyni a lehetőséget és szakítani az arany tojást tojó tyúkkal. A Marvel jelezte, hogy mindenféleképpen szeretné továbbra is igénybe venni Downey szolgáltatásait ám ha a színész leszeretne lépni, akkor sem esnek kétségbe és pótolják őt. A The Hollywood Reporter információi alapján a Downey Jr. és a Marvel jelenleg is gőzerővel tárgyal arról, hogy Vasember képében visszatérjen a Bosszúállók 2. és 3. részébe, ami nagyon úgy tűnik, hogy már is le van vajazva. Ami viszont érdekes, hogy a Vasember 4-ről állítólag nem esett szó a tárgyalás során, tehát nem világos, hogy Downey Jr.-t érdekli-e még a külön franchise, vagy ezentúl kizárólag a többi hőssel együtt hajlandó mutatkozni? Hamarosan minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.