Hirdetés

Lassan elkezdik forgatni a Downton Abbey mozifilmet

|

A Downton Abbey régóta rebesgetett filmverziója zöld utat kapott, és még idén ősszel elkezdődhet a forgatás.

Hirdetés

A sorozat befejezése óta egyre többet szóba jövő Downton Abbey filmverzió most már egészen biztosan le lesz forgatva, írja a The Sun. Állításuk szerint a széria főnökei bekérették a stábtagokat, hogy álljanak neki az előkészületeknek. Ha minden jól megy, még idén szeptemberben megkezdődhet a forgatás. 

Hirdetés

A tengeren innen és túl is nagyon népszerű, 6 évadot megélt brit sorozat átlagosan 10-12 millió nézővel számolt epizódonként, ami a szigetország szériái körében egy igen kiugró számnak számít. Ennek fényében nem is volt kérdés, hogy Crawley-ék életét valamilyen formában folytatni kell.

A filmet is ugyanúgy, mint a sorozatot, Julian Fellowes fogja felügyelni, aki már el is készítette a forgatókönyvet. Most már csak az a legnagyobb kérdés, hogy hiánytalanul vissza tudják-e csábítani a színészgárdát. Egy pár hónappal ezelőtti interjúban Maggie Smith nem lelkesedett az ötletért, de más főszereplők, mint például Phyllis Logan (Mrs. Hughes), vagy Jim Carter (Mr. Carson) már sokkal nyitottabbak voltak. A Lady Maryt játszó Michelle Dockery így fogalmazott:

Szerintem van potencia a filmben. Én teljes szívvel megfontolnám, de még meglátjuk. Még biztos nem lesz itt vége ennek.

A jelek szerint lassan-lassan érkeznek majd a casttal kapcsolatos hírek is, bár egyelőre még senki sem jelentette be hivatalosan a visszatérését.

Vannak itt Donwton Abbey fanok? És ha igen, ki nézné szívesen kedvenceit a mozivásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.