Hirdetés

Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája crossover jöhet

|

Hirdetés

Teljesen érthető az Arrow és a Flash (meg majd később a Legends of Tomorrow) esetében a crossoverezés, hisz a kezdetek óta tisztázott, hogy ugyanabban a világban játszódnak, így tök jó, ha néha összefutnak. Na, de mi van akkor, ha egy olyan régimotoros, ami már a 11. évadját tapossa, mint a Dr. Csont, találkozik egy viszonylag új sorozattal, az Álmosvölgy legendájával? Mindkettő a Foxon fut hazájukban, és Halloweenre valami különlegessel készülnek. Pontosabban egy két órás összejövetelre, amiben Ichabod Crane (Tom Mison) és Abbie Mills (Nicole Beharie) ellátogatnak Washingtonba, hogy segítsenek megoldani egy esetet Booth-nak (David Boreanaz) és Dr. Brennannak (Emily Deschanel), majd fordul a kocka. A tanúknak lesz szükségük a 21. század technológiájára, hogy megoldhassanak egy 18. századi problémát. Már most érdekesnek hangzik, hisz az egyik szigorúan a tudományra alapoz, míg a másik inkább a természetfelettivel veszi fel a harcot. A fejemben már hallom is, ahogy Brennan mindenre logikus magyarázatot ad, igen még a Fejnélküli lovasra is.:) Dr. Hodgins összeesküvés mániáját Crane csak még jobban feltüzeli, főleg ha elkezd mesélni, ahogy szokott. Mindkét sorozat ötödik részébe jönnek a vendégek, és magukban is ellesznek a részek, szóval, aki nem nézi mind a kettőt, az sem fog semmiről lemaradni. Mondjuk én két évados hátrányban vagyok a Dr. Csont esetében, de biztos, hogy bele fogok nézni. Itt a hivatalos előzetes hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=NG4sT4ZCpNQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.