Hirdetés

Dr. Genya film készülhet

|

Austin Powers helyett a genya belga (vagy belga genya?) kaphat újabb filmet.

Hirdetés

Idén húsz éve már, hogy napvilágot látott a harmadik Austin Powers film, az Aranyszerszám. Az egyértelműen legjobb brit kémet, no meg még csak a szérián belül három másik karaktert életre keltő Mike Myers azóta is utalgat egy potenciális negyedik epizódra, amire a rajongók már 2002 óta várnak. Legújabb híresztelések szerint most úgy néz ki, a színész visszatérhet - noha nem egészen egy negyedik Austin Powers filmben.

Hirdetés

Az értesülések szerint ugyanis a New Line-nál felmerült egy Dr. Genya szólófilm ötlete, amit vélhetően elősegített, hogy a színész visszatért a karakter szerepében az idei Super Bowl egyik reklámblokkjában. Noha Myers legújabb netflixes sorozata, a The Pentaverate nem aratott osztatlan sikert, a Joker sikerhullámát meglovagolva lehet, hogy lenne helye egy, a szupergonoszokkal foglalkozó zsánerparódiának. Az eredeti három filmet rendező Jay Roach mindenképp nyitott az ötletre, főleg, hogy "a mai világunkban egészen sok doktor genyás dolog történik".

Ti örülnétek egy Dr. Genya szólófilmnek? Vagy inkább a negyedik Austin Powers érkezzen helyette?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.