Hirdetés

Dr. Seuss The Lorax - Bemutatkozó poszter

|

A Universal Pictures jövő tavasszal elhoz nekünk egy újfajta animációs mesét, amelynek főszereplőjét a Gru alkotói szabták készre.

Hirdetés

Dr. Seuss gyermekkönyvei közül a The Lorax című kerül a mozik vásznaira, méghozzá 2012. március másodikán, kötelezően 3D-s kiadásban. A Gru és a Horton című animációs mesék készítőitől (Chris Renaud és Ken Daurio) várhatjuk a jóságot, a poszteren pedig maga a címszereplő, Lorax látható. A sztori szerint ő és Ted nevű cimborája megakadályoz két gonosztevőt, akik károsítják a környezetet: az egyik szép sorban vágja ki a fákat, míg a másik a levegőt árulja pénzért. A fő karakter szinkronját egyébként Danny DeVito szolgáltatja majd, míg Ted orgánuma Zac Efron lesz. A filmben felcsendül még Ed Helms, Betty White, Taylor Swift és Willow Smith hangja is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.