Hirdetés

Ezt a Dr. Doom rajongói filmet nem érdemes kihagynod

|

A Fantasztikus Négyes nemeziséről készült rajongói film azt meséli el, miként vált olyan gonosz, zsarnoki személlyé Dr. Doom, amilyennek ismerjük.

Hirdetés

A Lucky 9 Studios legújabb rajongói filmje, a Von Doom az ifjú Victor életének fontos eseményébe enged betekintést, amikor 1965-ben, Latvériában (ami egy kitalált ország a Marvel világában) őt és apját fegyveresek üldözik, viszont csak Victornak sikerül elmenekülnie. Évekkel később egy időgép segítségével próbálja megmenteni apját, viszont nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte.

Hirdetés

A Von Doom rajongói kisfilmet 11000 dollárból készítették közösségi finanszírozás nélkül, aminek Ivan Kander, a film alkotója kifejezetten örült is:

Büszke vagyok arra, hogy közösségi finanszírozás nélkül hoztuk létre a filmet. Általában a támogatáskampányok nagy terhet rónak a filmkészítőre és a családjukra. Lehetett volna nagyobb a költségvetés? Természetesen. De úgy érzem majd akkor fogok a közösségi finanszírozásra támaszkodni, amikor a nézőközönségem nagyobb, és jobban bízom rendezői képességeimben.

Az igen hangulatos kisfilmet alább tekinthetitek meg, érdemes megnézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.