Hirdetés

Dragon Ball: Evolúció - Nem lesz folytatás!

|

Kis srác koromban éltem-haltam a Dragon Ball sorozatért, suli után együtt ültünk össze a haverokkal befigyelni az aktuális részt, akkor még a magyar tv is adta délutánonként.

Hirdetés

2009 előtt hatalmas hírverést kapott a tény: mozivászonra költöztetik Son Goku történetét és bár akkor átéltem már több filmtörténeti csalódást, reménykedtem a pozitív végkimenetelben: nem kellett volna! Egyszer nézhető kategóriában maradva a Dragon Ball: Evolúció a rajongók 90%-át letargiába döntötte, a maradéknak meg az is elég lett volna, ha Son Goku és Bulma pornót kapnak This Aint Dragon Ball címen. Felmerült a folytatás lehetősége is, de rögtön el is vetették a bevételi mutatókat látva, és az idei MegaCon-on a Piccolo-t játszó James Marsters tagadott bárminemű pletykát, ami a második részre irányulna. Szerinte a 20th Century Fox-nak esze ágában sincs folytani Goku történetét. Helyes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.