Hirdetés

Dragon Ball Super – Future Trunks visszatért!

|

Azt hittük, hogy a régi nagy ellenfelek feltámasztása, az újabb, minden eddiginél hatalmasabb gonosztevők és az isteni formák után már nem tud meglepni minket a Dragon Ball Super. Nos, tévedtünk. Itt a legújabb váratlan fordulat: Future Trunks visszatért!

Hirdetés

Azok számára, akik hétről hétre követik a Dragon Ball Super új részeit, ez a hír már nem újdonság, hiszen Future Trunks már 2 epizóddal ezelőtt megérkezett. Ám mindazoknak, akik (a cikk íróhoz hasonlóan) ugyan szintén imádják a Dragon Ball világát, de el vannak maradva a jelenleg a 48 epizódjánál járó Super-rel, meglepő lehet a hír. Hovatovább Future Trunks újbóli (?) visszatérése rengeteg kérdést felvet.

Hirdetés

A legutóbbi világok közötti nagytorna után Goku és Vegeta ismét Whis-szel edzenek, a Földön béke honol, amikor is egy gyors vágás után máris a 25 évvel későbbi jövőben találjuk magunkat. Minden romokban hever, szinte minden és mindenki elpusztult. Future Trunks menekül egy árny elől. Eljut Bulmához, aki elkészítette neki az időgép üzemanyagát (ami sajnos csak az oda útra elegendő, vissza már nem), s ekkor előbukkan a sejtelmes gonosztevő, Black. Aki egy az egyben úgy néz ki, mint Goku. Bulma, hogy egérutat nyerjen Trunksnak, feláldozza magát. Future Trunks tovább menekül Future May-jel karöltve, s el is jutnak a Capsule Corps-hoz, ám tovább már nem. Black rajtuk üt, May meghal, Trunks is súlyosan megsebesül, de még időben sikerül elmenekülnie a múltba.

Egyelőre ennyi. Future Trunks visszatért. Vagyis persze nem a korábbi, a Dragon Ball Z-ben megismert Future Trunks. Ez egy másik, alternatív idősík jövőjéből származó Trunks. Hiszen azt megtanulhattuk már a Dragon Ball Z-bn, hogy hiába változtatják meg Gokuék a jelenben a dolgokat az csak a saját világukat menti meg, a jövőt, ahonnan Trunks érkezett nem állítja helyre. Jut eszembe, az új Future Trunks haja kék! Nem lila. Hmm…

Mindettől függetlenül persze, Future Trunks múltba-utazása ezúttal is rendkívül érdekes, ahogy az ő alternatív kora is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a főgonosz ezúttal maga Goku, vagyis valami olyasmi, aki elég hatalmas ahhoz, hogy visszajöjjön a múltba Trunks után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.