Hirdetés

Dragons: Race to the Edge - Traileren az új Így neveld a sárkányodat sorozat

|

Hirdetés

A DreamWorks bejelentette, hogy jövő héten elrajtol a Dragons: Race to the Edge című sorozatuk exkluzívan a Netflixen, amely az Így neveld a sárkányodat univerzumot hivatott bővíteni. A tizenhárom epizódosra tervezett Dragons: Race to the Edge szériában a Hablaty, Fogatlan és a teljes csapat izgalmas útját követhetjük végig a Hibbant-sziget határáig, ahol egy titokzatos, ősi ereklyét fedeznek fel: a Sárkány Szemét. Ez soha nem látott világokat nyit meg előttük, tele fel nem fedezett sárkányokkal. Ám hőseinknek menekülniük kell a portyázó sárkányvadászok elől, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a Sárkány Szemét. Íme a hivatalos trailer: https://www.youtube.com/watch?v=az12qtD1A4U A premier június 26-án lesz, kizárólag a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.