Hirdetés

Drakuláról készítenek sorozatot a Sherlock alkotói

|

Újabb klasszikus figurát varázsol életre a páros.

Hirdetés

A négy évadot megélt, nagy sikerű Sherlock mögött álló kreatív csapat ezúttal egy másik irodalmi alakot tervez bemutatni a televíziók képernyőjén. A Drakulát középpontba állító minisorozat Bram Stoker 1897-es regényét fogja három darab játékfilm hosszúságú epizódban feldolgozni, amely az Egyesült Királyságban a BBC műsorán, míg nemzetközileg - tehát többek között számunkra is - a Netflixen válik majd elérhetővé.

Hirdetés

Stephen Moffat és Mark Gatiss a bejelentést követő nyilatkozatok alapján Sherlockhoz hasonlóan Stoker vérszívóját is egy valamelyest rendhagyóbb módon szeretnék megközelíteni. Terveikről óriási lelkesedéssel nyilatkozott a BBC egyik elnöke, Piers Wenger:

"Steven és Mark egyedülálló víziója Drakulát illetően egyszerre elmés és rendkívül izgalmas. Két ekkora tehetségnek köszönhetően a rajongók úgy tapasztalhatják meg Bram Stoker alkotásának erejét, hogy közben az teljesen újnak hasson. Nagyon boldog vagyok, amiért ismét együtt dolgozhatunk velük egy újabb ikonikus brit sorozaton."

Moffat és Gatiss a showrunneri pozíció mellett írói és produceri szerepköröket is ellátnak a Drakula háza táján. A sorozat lehetséges premierdátumáról és színészbejelentésekről ezidáig nincs hír, izgatottan várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.