Hirdetés

Drámát készít a BBC a Grand Theft Auto alapján

|

Hirdetés

A BBC egy szűkszavú közleményben bejelentette, hogy az új "Make it Digital" programja keretében televíziós drámát készítenek a Rockstar hihetetlenül sikeres videojátékát, a Grand Theft Auto-t alapul véve. A "Make it Digital" kezdeményezés lényege, hogy felhívják a figyelmet Nagy Britannia digitális világban való szerepére, valamint meghozzák a kedvet a fiataloknak a programozáshoz. Ennek részét képezi a GTA-film is, amely a BBC 2-n fut majd. A GameStar információi szerint egy 90 perces drámára számíthatunk, ami nem magáról a videojátékról szól majd, hanem annak készítéséről és várhatóan egy "egy csapat brit játékoszsenit állít a középpontba, akik már kisiskolás koruk óta ismerik egymást", de kitérnek a Grand Theft Auto V megjelenése utáni botrányra is, amikor sokan támadták a játékot az agresszivitása miatt. https://www.youtube.com/watch?v=URhRTHjVyWw Egyelőre több részlet nem áll rendelkezésünkre a Grand Theft Auto adaptációjáról, de a BBC honlapján található információból kikövetkeztethető, hogy valószínűleg szeptemberben többet is megtudunk majd a projektről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.