Hirdetés

Dredd 3D - A végső poszter

|

A Lionsgate kiadta a 3D-ben érkező Dredd remake legutolsó poszterét, hiszen külföldön alig egy hónap múlva már Karl Urban tesz igazságot a mozik vásznain.

Hirdetés

Dredd Mega City One utcáinak legfélelmetesebb végrehajtója, aki elkötelezett híve a törvénynek, és mindent megtesz annak betartásáért, de ellenfelei is egyre erősödnek... A Dredd Pete Travis (Nyolc tanú, Végjáték) rendezésében október 11-én kerül kiadásra Magyarországon Alex Garland forgatókönyve alapján (28 nappal később). A folytatásban megtekinthető az állítólagos utolsó poszter, de nem lennék meglepve, ha továbbiak érkeznének a közeljővőben. Judgement is coming!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.