Hirdetés

Dredd 3D - Magyarországon nem mutatják be

|

Már biztosra vehető, hogy a három dimenziósra szánt Dredd feldolgozás elkerüli Magyarországot és kizárólag DVD-n lesz majd beszerezhető.

Hirdetés

A napokban olyan szóbeszédek ütötték fel a fejüket több hazai honlapon és a Facebookon is, miszerint a Dredd 3D hazai premierje elmarad és kizárólag DVD-n kerülhet kiadásra. Rögtön utánajártunk a dolognak, ezért felkerestük a film hazai forgalmazóját, a Pro Video Kft.-t, akik megerősítették, hogy a film valóban nem fog mozikba kerülni Magyarországon. A Karl Urban főszereplésével készült Dredd hazájában is harmatosan teljesített nyitóhétvégéjén, de ez majd kiderül a következő Box Office írásunkból. Ennek ellenére azt ajánljuk mindenkinek, hogy a DVD korong megjelenése esetén tegyen egy próbát az igazságosztóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.