Hirdetés

Dredd 3D - Mégis mozikba kerül hazánkban!

|

A múltkori szomorú hír után nem találtunk szavakat, hiszen szerettük volna vásznon látni az újragondolt Dredd karaktert és megtapasztalni, hogy milyen Pete Travis szemszögéből látni az igazságosztást.

Hirdetés

Most azonban feledjünk bút és bajt, ugyanis jó hírrel szolgálhatunk minden rajongó és filmkedvelő számára: némi levélváltást követően megtudtuk, hogy az egyik feltörekvő hazai forgalmazó, a Parlux Entertainment óvó szárnyai alá vette a Dredd 3D-t és 2013. január 24-én annak rendje és módja szerint be is mutatja azt országszerte. A Pete Travis (Nyolc tanú) rendezésében és Karl Urban főszereplésével készült ikonokus alak tehát január végén kerül a mozik kínálatába, mi pedig gyors örömtáncot járva mondjunk köszönetet a Parlux-nak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.