Hirdetés

A Dredd alkotója elárulta, hogy a Fox passzolt egy Judge Death filmet

|

Dredd bíró megalkotója elárulta, hogy egy másik híres karaktere előtt is ott volt a lehetőség, hogy megfilmesítsék.

Hirdetés

A 2012-es ütős, ám anyagilag gyengén teljesítő jelentkezése óta, a rajongók nem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szeretnének egy új Dredd filmet látni (vagy legalább sorozatot, szinte már mindegy). Most a Screen Geek-nek volt lehetősége beszélgetni a karakter társalkotójával, John Wagner-el, aki elárulta, hogy néhány évvel ezelőtt könnyen megeshetett volna, hogy valami egészen mást kapjunk, a Karl Urban főszereplésével készült Dredd filmnél.

Hirdetés

Mikor a franchise jövőjéről kérdezték Wagner-t, az író meglepően optimistának tűnt, mondván "Mindenképpen lesz folytatás, csak azt nem tudom, hogy mikor és ki csinálja majd, de el fog készülni." Azt is elmondta, hogy szerinte is "nagyon jól működne" a TV-ben, "csak attól függ, hogyan készítik el."

Wagner hozzátette, hogy "mindenki Judge Death-et akarja látni", sőt úgy tűnik erre meg is volt az esély: "Valójában ez volt az első szkript, amit Alex Garland [a Dreed írója] készített, egy Judge Death forgatókönyv, de a Fox leszavazta, mert jobban meg akarták alapozni a dolgokat, mielőtt átmentek volna a természetfelettibe."

Judge Death karakterét Wagner és Brian Bolland hozták világra 1980-ban. Ez a bíró egy alternatív világban él, vagyis, hogy pontosak legyünk éppen, hogy nem, hiszen a dimenziójában magát az életet tartják bűnnek, ő pedig valójában egy élőhalott rendfenntartó. Miután többször is feltűnt a Judge Dredd történetekben, végül saját sorozatot kapott.

A rajongók már évek óta azon fáradoznak, hogy felhívják a filmstúdiók és televíziós csatornák figyelmét a franchisera, sőt még a 2012-es Dredd sztárja, Karl Urban is erősen kampányol a folytatás mellett, legutóbb arról számolt be, hogy zajlanak a beszélgetések, a karakter vissza hozatalát illetően. A "Bring Back Dredd" petíció is napról-napra erősödik, immáron több mint 152,000 aláírással büszkélkedve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.