Hirdetés

Dredd bíró - Karl Urban bekeményít

|

Dredd bíró nem éppen arról híres, hogy a színekkel játsszon és Karl Urban is igen kemény legénynek számít a szakmában, így a kettőt összeadva igen csak kemény szemöldökrángást láthatunk.

Hirdetés

A Peter Travis (Nyolc tanú, Végjáték) rendezésében készülő remake megkapta a következő ízelítőjét is, már ami magát a főszereplő bírót illeti: Karl Urban-ról kaptunk ugyanis egy újabb képet a "hivatalos" flmbeli felszerelésében feszítve, igen csak morcosan. A forgatókönyvet a 28 nappal később írója, Alex Garland pakolta le Travis elé és még idén december elsején megtapasztalhatjuk milyen is az, ha Karl Urban bátyót felidegesítik. Dredd Mega City One utcáinak legfélelmetesebb végrehajtója, aki elkötelezett híve a törvénynek és mindent megtesz annak betartásáért, de ellenfelei is egyre erősödnek...   (Teljes képért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.