Hirdetés

Dredd bíró - Női főgonosz a színen?!

|

Ne vonjatok le messze menő következtetéseket csodálkozásomból, de igen nehezemre esik elképzelni azt, hogy Dredd bíró-t egy nem éppen ismert hölgyemény állítsa meg...

Hirdetés

Mindenesetre Lena Headey állítólag aláírt a Dredd remake női szcénájába. Ha ismerős a hölgy arca vagy neve, az nem a véletlen műve, hiszen a Terminátor: Sarac Connor krónikái című sorozatban ő személyesítette meg Sarah Connor-t. A Bleeding Cool világított rá a tényre, miszerint pletykálják Hollywood-ban, hogy Lena-t szerződtették le a szupergonosz szerepre, Madeline Madrigal, alias Ma-Ma karakterére. A forgatókönyv úgy írja le őt, mint egy ötvenes éveinek végén járó, sebes arcú bandavezért. Ez másodszorra elolvasva még furább... A Dredd bíró remake forgatása jelenleg is zajlik Johannesburg-ban, 3D-s kamerákkal felvértezve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.