Hirdetés

Élőszereplős Dredd bíró sorozat van készülőben

|

A jövőben Mega City valósággá válhat... a képernyőkön biztosan.

Hirdetés

Nem lehetne azt mondani, hogy a kultikus brit képregénykarakter mozgóképes inkarnációinak könnyű dolga lenne. A '90-es évekből megmaradt egy nem túl szép emlékű bukta Sylvester Stallone főszereplésével, majd 2012-ben elkészült egy abszolút karakterhű, ultra brutális, ultra lacsony költségvetésű mozi Karl Urban főszereplésével, amely még csekély gyártási költségét sem tudta visszatartani. Azonban csinos kis kultusz alakult ki körülötte és Urban, valamint a film készítői is azért kardoskodtak, hogy a projekt akár egy film, vagy sorozat formájában folytatódhasson. Talán ez most megvalósul.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly fedte fel, hogy a független IM Global stúdió fejlesztésében a játékgyártó Rebellionnal együttműködve készül egy új sorozat Mega City (anti)hőséről, amely Dreddre, a rend megkérdőjelezhetetlen, korrumpálhatatlan őrét és társait helyezné a középpontba. A Dredd: Mega City One címre keresztelt dráma sorozat a tervek szerint véres lesz és mocskos, valamint nem kevés szatirikus éllel fog rendelkezni, és fel kívánja fedni, hogy hogyan is lesz valakiből egy könyrtelen világban a rend kíméletlen őre. A szereplőket és a bővebb információkat később jelentik be-mint például azt, hogy hol melyik (streaming) csatornán fog futni, de a készítők között megtalálhatjuk a 2012-es Dred producereit is. í

Így talán az sincs kizárva, hogy annak a folytatását, vagy spin-offját láthatjuk, Karl Urbannal a főszerepben, de persze ez még egyelőre igencsak rajongói teória, amelyet a frissiben kiadott poszter sem látszik megerősíteni, mi azonban nem bánnánk, ha azt gördítenék tovább és Urban sem az az éppenséggel megfizethetetlen sztár kategória, pláne akkor, ha az arcát nem is látjuk a maszktól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.