Hirdetés

Dredd bíró trailer áprilisban!

|

Régóta beszélünk a közelgő Dredd bírü remake-ről, de a közelmúltban a dolgok felgyorsultak és nem régen főszereplőt valamint rendezőt is kapott a projekt Karl Urban és Pete Travis személyében.

Hirdetés

Andrew Macdonald (Trainspotting) producer úr ma azt üzente a rajongóknak, hogy az első előzetest és trailert áprilisban láthatják, ami nagyon de tényleg nagyon véletlenül egybe esik a jövő évi Comic-Con lezajlásának idejével. Tehát a legközelebbi Comic-Con-on ismét figyelni kell hiszen rengeteg anyag és infó várható, de úgyis itt leszünk és mindenről beszámolunk megint óráról-órára mint idén. A Dredd bíró remake egyébként 2012-re van datálva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.