Hirdetés

Elkészül a Dredd folytatása!

|

A 2012-es Dredd főszereplője, Karl Urban maga erősítette meg egy rajongói eseményen, hogy nem volt egyszerű összehozni, de végül csak elkészülhet a Dredd folytatása.

Hirdetés

A Sylvester Stallone-féle Dredd bíró szerintünk kifejezetten a jobb adaptációk közé tartozik, ugyanakkor szerettük Karl Urban 2012-es megformálását is, amelyet Pete Travis rendezett és a rend első számú őre Ma-Mával (Lena Headey) és embereivel vette fel a küzdelmet.

Hirdetés

Hiába azonban a pozitív kritikai visszhang és egy szilárd rajongótábor, a stúdió számára bukás volt a film, ugyanis a bevételek nem érték el az előállítási költséget sem (Amerikában 13 millió dollárt, nemzetközileg pedig 22.2 milliót szedett össze, míg a feltételezett büdzsé 50 millióra rúgott). DVD-n azonban megtalálta a közönségét a Dredd, hihetetlen népszerűségre tett szert, ez pedig megmutatta a kiadónak, hogy érdemes foglalkozni a projekttel. Úgy tűnik, hogy hosszú győzködés után a Lionsgate végül beadta a derekát annak reményében, hogy a második rész már sikeres lesz, ugyanis Karl Urban a denveri Comic-Conon megerősítette, hogy a Dredd 2 fejlesztés alatt áll. 

Persze ez önmagában még sok mindent jelenthet és a színész arról sem tett említést, hogy hol láthatjuk majd a folytatást, tehát a mozikban vagy éppen a Netflixen/Amazonon, ahogy arról legutóbb nyilatkozott? Türelmetlenül várjuk a fejleményeket. Ti szeretnétek a Dredd 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.