Hirdetés

Drew Goddard arról, hogy miért nem ő rendezi a Pókember-rebootot

|

Hirdetés

Az elmúlt napokban rendre megtalálják Drew Goddardot a legkülönfélébb kérdésekkel, ami nem is csoda, hiszen éppen A marsi (avagy A mentőexpedíció) sajtókörútját járja, amelynek a forgatókönyvéért felelt. Azt már tudjuk, hogy a Ház az erdő mélyén-nek nem terveznek folytatást és hogy a Daredevil második évadára visszatér, most azonban arról is beszélt a közismerten geek forgatókönyvíró-rendező, hogy végül miért nem ő rendezte a Pókember-rebootot, minek után még tavaly májusban hagyta ott az említett Netflixes sorozatot, csakhogy megrendezhesse a Sonynak a Sinister Six-mozit, Pókember ellenségeit a középpontba állítva, amiből aztán a tavalyi év hackelési botrányai, a stúdió teszetoszasága, valamint a reboot okán nem lett semmi. A dolog érdekessége, hogy találkozott is a rebootot dirigáló Jon Watts-al, aki 2017-re szállítja a Tom Holland főszereplésével készült (újabb) rebootot a Sony égisze alatt.

Rengeteget dolgoztam a Marvellal. Ahogy ők dolgoznak, az valahogy úgy működik, hogy "Hé! Van egy ötleted erre a... Itt a mozi, aminek az elkészítésén gondolkodunk..." Egy rakat dolgot elmondanak, hogy miben gondolkoznak és egy csomót, amit nem tennének bele. "Ha csak egy ötleted is van ezek közül, akkor gyere és beszélgessünk." És azt hiszem a Pókember kapcsán nem volt igazán egy ötletem se. Legfeljebb csak egy része, mert írtam egyet. Közel egy évig dolgoztam a Sinister Six-en és azt hiszem úgy festettem, mint akinek kongott a feje az ürességtől, pedig nem is. Nagyon nehéz azt mondani, hogy "Rendben, akkor írj egy új filmet." Szóval sosem éreztem magam még annyira távol egy projekttől. De tudják, hogy mennyire tisztelem őket. Rendkívül kedvesek voltak velem, és tudom, hogy előbb vagy utóbb, de megtaláljuk a megfelelő projektet. Minden az időzítésen múlik.
Goddard valóban az egyik legszerencsétlenebb rendezők egyike, hiszen a Daredevil első szezonját a Sinister Six miatt hagyta ott, ami végül nem valósult meg (de talán majd egyszer), és sokáig úgy volt, hogy a Netflix sorozata is nélküle folytatódik. Azonban a Marvelt ismerve, előbb-utóbb a húsos fazék közelébe engedi az olyan, szűkebb körökben ismert rendezőkhöz hasonlóan, mint Joss Whedon, vagy James Gunn. Szerintetek Goddardhoz melyik képregényadaptáció illene vagy az elkövetkezendő 3. fázis mozijai közül melyiket kellene rábízni?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.