Hirdetés

Drinking Buddies - Előzetes

|

A Magnolia kiadta Joe Swanberg készülő vígjátékának, a Drinking Buddiesnak az első előzetesét.

Hirdetés

Főszerepben Olivia Wilde és Jake Johnson akik két jó barátot alakítanak, akik együtt dolgoznak egy sörgyárban. Miközben mind ketten megélik kapcsolataiak magas és mélypontjait azon találják magukat, hogy egymásba szeretnek. Az eddigiek alapján a két színész remek párost fog alakítani a vásznon, és ez Olivia Wilde esetén nem is volt annyira kétséges, de Jake Johnsontól sem kell tartanunk, hiszen már bemutatta tehetségét a New Girl című sorozatban. Főbb szerepekben pedig ott lesz még Anna Kendrick és Ron Livingston is. A Drinking Buddies július 25-től lesz elérhető az USA-ban és reméljük nálunk is tiszteletét teszi majd. Az előzetest megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.