Hirdetés

Dumbledore visszatérhet a Legendás állatok és megfigyelésükben?

|

Hirdetés

Idén nyáron már öt éve lesz, hogy a Harry Potter és a Halál Ereklyéinek második része a mozikba került – tehát pontosan ennyi idő telt el azóta, hogy kedvenc roxforti igazgatónkat, Dumbledore professzort láthattuk a mozivásznon. A varázslóvilág rajongói azonban nem maradnak további élmények nélkül: Londonban készül a nyolcadik részként definiált színdarab, a Harry Potter és az elátkozott gyermek (a könyvkiadók erősen kilincselnek Rowling-nál, hogy írja meg a regényváltozatot is), valamint idén láthatjuk a mozikban a Harry előtt hetven évvel játszódó Legendás állatok és megfigyelésüket. Amióta csak a Warner Bros. bejelentette ezt az előzményfilm-trilógiát, a rajongók azon gondolkodnak, hogy viszontlátnak-e majd valakit az eredeti Harry Potter-karakterek közül a spinoffban. Michael Gambon – aki Richard Harris halála után az utolsó hat Harry Potter-filmben játszotta Albus Dumbledore-t – a közelmúltban egy riporter kérdésére válaszolva azt nyilatkozta, hogy szívesen szerepelne a Legendás állatok és megfigyelésük valamelyik részében.

„Szeretnék szerepelni benne, igen. Akkor is volt egy Dumbledore. Egy fiatal Dumbledore, nem igaz? De én az apja lehetnék. Egy emlékképként visszahozhatnának. Megmondaná nekik, ha találkozik velük? Szívesen lennék az apja.”
Ebben a nyilatkozatban sokan azt vélték felfedezni, hogy Michael Gambon talán már tudja: egy fiatal Dumbledore már benne lesz a filmben – ha nem is az elsőben, de a trilógia valamelyik részében, bár ezt az spekulációt egyelőre senki nem erősítette meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.