Hirdetés

Duke Nukem film készül a Cobra Kai készítőitől

|

A rajongóknak már van is egy elképzelése, ki alakíthatná a főszereplőt a filmben.

Hirdetés

Újabb PC-játék kerülhet adaptálásra, ezúttal a Duke Nukem képében. Bár 2018-ban is belengettek egy adaptációt, amihez annak idején John Cena is aláírt, ezúttal már biztosabb lábakon áll a bejelentés, ugyanis a Legendary Entertainment, illetve a Cobra Kai készítői, Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg együtt dolgoznak a feldolgozáson.

Hirdetés

A Legendary egyesen a Gearboxtól vette meg a megfilmesítési jogokat, és a gyártásba az a Marla Studios is besegít, akiknek az Assassin's Creed filmet is köszönhettük - hogy ez mennyire jó előjel, azt már az olvasókra bízzuk. A Duke Nukem játék mozgóképes feldolgozását már a 2000-es évek eleje óta igyekeznek összehozni, eddig sikertelenül, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a fent említett csapat képes lesz megvalósítani a projektet. Már csak az a kérdés, hogy Cena, aki 2018 óta kinőtte magát Hollywoodban, hajlandó lesz-e ismét elkötelezni magát a játékadaptáció mellett. Mindenesetre a tengerentúli rajongóknál Cena továbbra is a befutó a szerepre, és ennek hangot is adnak a közösségi médiában.

Ti kit látnátok szívesen a főszerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.