Hirdetés

Dumb és Dumber 2 - Ősztől forog a kamera

|

A Farelly fivérek a The Three Stooges (A három komédiás) promóciója közben árulták el, hogy az ősztől kezdik forgatni a Dumb és Dumber folytatását - természetesen az eredeti színészekkel.

Hirdetés

A Farelly fivérek végre bejelentette azt, amelyet a legtöbb Jim Carrey és Jeff Daniels rajongó epekedve várt: elkészül a Dumb és Dumber 2, méghozzá a két népszerű színésszel a stábban. Egyértelmű volt, hogy a két főszereplő is visszatér, hiszen a Jim Carrey személyét hanyagoló folytatások sorra elkalandoztak a színvonal alatti területekre, gondoljunk csak az Ace Ventura Jr.-ra, a Maszk fiára, vagy épp a Dumb és Dumber: Miből lesz a dilibogyókra. A Farelly fivérek éppen ezért mindent beleadnak, hogy vicces, értékelhető és értékes folytatást készítsenek, ám a sztoriról még vajmit sem tudunk, sem a többi lehetséges szereplőről. A Dumb és Dumber 2 forgatása szeptemberben indulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.