Hirdetés

Dumb és Dumber 3 - Valóban összejöhet

|

Jim Carrey megérdemelné manapság egy valóban vicces film főszerepét, de a Mr. Popper pingvinjei nem jött be, talán legutoljára Az igenember volt élvezhető a gumiarcú komikustól.

Hirdetés

Carrey-ről tudni kell, hogy nem igazán szeret folytatásokban gondolkodni, egyedül az egyik legismertebb karakterével, Ace Ventura-val tett kivételt, a többi már csak történelem. Ha még emlékeztek, befuccsolt minden olyan folytatás, amit a stúdiók nélküle erőltettek, így a Dumb és Dumber előzménye, A maszk fia és az Ace Ventura Jr. is ultragagyi lett, pénzügyi sikertelenséggel megspékelve. Most Carrey mégis meggondolta magát, ugyanis rábólintott a Dumb és Dumber 3-ra, ráadásul a Minden6ó folytatását is erősen fontolgatja. Fejlemény is történt az ügyben, ugyanis a harmadik részhez a stúdió már írókat is felbérelt, akik korábban a Szextúrát vetették papírra, ők: Sean Anders és John Morris. A szkript állítólag rendkívül dilis lesz, de egyúttal megunhatatlanul vicces is. A folytatásban állítólag a lökött páros másik fele, Jeff Daniels is benne lesz, ez persze még csak szóbeszéd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.