Hirdetés

Hogyan illik bele Dumbledore a Legendás állatok és megfigyelésükbe?

|

A Roxfort igazgatója sem marad ki az első Harry Potter spin-offból?

Hirdetés

A napokban a Warner Bros. egy világ méretű rajongói eseményt tartott a Legendás állatok és megfigyelésük kapcsán, amely során egy új IMAX előzetes mellett, óriási híreket is kaptunk J.K. Rowling-tól, aki bejelentette, hogy nem három, hanem öt Legendás állatok filmet kapunk. Az elő közvetítéses kérdezz-feleleknek azonban nem ez volt az egyetlen áll leejtő pontja, ugyanis David Yates is egy igazi bombát dobott, amikor elárulta, hogy Albus Dumbledore is visszatér a filmben, csak talán nem egészen úgy, ahogy várnánk.

Hirdetés

A film 1926-ban játszódik, ezért arra semmi esély (na meg szükség), hogy Harry Potter és barátai felbukkanjanak benne, hiszen jó pár évtizedbe beletelik, mire egyáltalán megszületnek. Egy bizonyos Roxfort igazgatónak viszont nagyon is lehet keresnivalója az alkotásban, most pedig kiderült, hogy valóban benne lesz, habár Yates nyilatkozata alapján úgy hangzik, hogy inkább csak szóba kerül a varázsló.

"Megemlítjük Dumbledore-t ebben a filmben. Egy rövid időre felbukkan egy csodálatos jelenetben Colin [Farrell] és Eddie Redmayne között."

Sajnos a rendező ennél többet nem mesélt erről a bizonyos jelenetről, vagy hogy milyen szerepet tölt be a történetben. Az IMAX-es videó egy másik nagy varázsló bemutatkozására is felhívta a figyelmet. Ő nem más, mint Gellert Grindelwald, akit Voldemort után a második legveszélyesebb sötét varázslóként tartanak számon. A karakterre a legelső Harry Potter filmben volt utalás, ahol egy csokibékától kiderült, hogy Grindelwald és Dumbledore régen barátok voltak. Kíváncsian várjuk, hogy erről a történetről több részletet ismerhetünk-e meg az öt film egyikében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.