Hirdetés

Duncan Jones visszatér a sci-fi gyökereihez

|

Hirdetés

Duncan Jones, a jövőre érkező World of Warcraft film rendezője nem szeretné, hogy a neve örökre egybe íródjon a Blizzard népszerű játékával – bár erre előzetesen igen nagy az esély –, és még az orkos film megjelenése előtt nekilát ismét egy sci-fit leforgatni. [caption id="attachment_56331" align="alignnone" width="1500"]

duncan-jones-warcraft-booth-comic-con-1
Duncan Jones az orkok után visszatérne a sci-fi műfajához[/caption] A Mute névre hallgató projektet a rendező állítólag már régóta szerette volna megvalósítani, és egyfajta tisztelgés lesz majd Jones kedvenc filmje, a Szárnyas fejvadász előtt. A történeten már évek óta dolgoznak Glenn Fabryvel, illetve a Dark  Horse kiadóval karöltve, és eredetileg képregény formában (graphic novel) akarták megjelentetni.
„Évek óta dolgozunk a Mute-on, most pedig megvan a sansz rá, hogyha sikerül 11 hónap alatt végeznünk a forgatással, akkor előbb láthatják a nézők a filmet, mint a képregény. A Holdat is 11 hónap alatt forgattam le.”
– nyilatkozta derűlátóan a rendező. A Mute forgatókönyvét Mike Johnsonnal írja közösen Jones és egy futurisztikus Berlinben fog játszódni. Az egyelőre meg nem erősített történet középpontjában egy bár csaposa áll, aki fel akarja kutatni az eltűnt barátnőjét, miközben két komikus próbálja ebben megakadályozni őt. Jones egyébként kihangsúlyozta, hogy ismét egy olyan filmet akar készíteni, ami jól reflektál a mai kor problémáira. Hogy miért játszódik akkor mégis a jövőben a sztori? Jones szerint a sötét hangulat ezt kívánja meg. Ez a válasz pedig máris felkeltette az érdeklődésünket!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.