Hirdetés

Dűne remake - tehetséges rendezőt kértek fel

|

A Dűne reboot producerei egy mostanában felfutott rendezőt szemeltek ki maguknak.

Hirdetés

Pontosan egy hónappal ezelőtt írtunk róla, hogy a Dűne elkelt és már tervezik a remake-et belőle. A producerek komolyan nekiálltak a munkálatoknak, mert már a rendezőt is kiszemelték a filmhez, Denis Villeneuve-ot. Akár az új Ridley Scott is lehet belőle, hisz a '80-as években pont Scott volt az, aki dobbantott a Dűnétől, hogy Szárnyas fejvadászt rendezzen helyette, cserébe Villeneuve mindezt most fordítva csinálja.

Hirdetés

A kanadai rendezőnek a 2013-as Fogságban óta elkezdett meredeken felívelni a karrierje, szinte csak zseniális filmeket rendezett, a Sicariót 3 Oscar-díjra jelölték és ugyanez kinéz az Érkezésnek is, sőt talán még nyerhet is. Az egyedüli kifogás ellene talán az lehet, hogy igazán nagy költségvetésű filmmel (100 millió+) még nem volt dolga és abban biztosak lehetünk, hogy a stúdió nem ezen fog spórolni, viszont minden más adott hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.