Hirdetés

Hamarosan újra film készülhet a Dűnéből

|

Frank Herbert klasszikusának jogai új stúdióhoz kerültek.

Hirdetés

A Legendary a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól náluk vannak a Dűne összes filmes és tévés jogai, amit nem terveznek a polcon porosodni hagyni. Néhány producer pedig már össze is dugta a fejét ötletelni, de egyelőre semmilyen konkrét tervek nincsenek Frank Herbert univerzumával kapcsolatban.

Hirdetés

A Dűne a műfaj klasszikusának számít sok tekintetben és régóta adaptációért kiáltott, viszont korábban a Paramount nem tudott vele mihez kezdeni. Talán a látvány miatt inkább egy mozifilm formájában lenne a legpraktikusabb megvalósítani, ahogy tette ezt 1987-ben David Lynch, de a történet összetettsége miatt mi inkább egy sorozatra szavaznánk. A közeljövőben még senki ne számítson komoly hírekre, elsőként talán az írók kiválasztásáról fogunk hallani, viszont arra való tekintettel, hogy a Legendary nem a gyorsaságáról híres, mire legközelebb hallunk róla, addigra már el is felejtettük mindezt.

A stúdiónak lesz miből gazdálkodnia, hisz saját bevallásuk szerint 13 milliárdos bevételt termeltek a filmjeik a nemzetközi mozipénztáraknál és nem mellesleg a Csillagok közöttben (Interstellar) is benne volt a kezük. Mennyire várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.