Hirdetés

Jason Momoa és Josh Brolin is csatlakozott az új Dűnéhez

|

Igazi sztárparádét ígér Denis Villeneuve következő sci-fije.

Hirdetés

Már eddig is csak az állunkat keresgéltük valahol a pincében a legújabb Dűne film szereplőgárdájának névsorán végigtekintve, ugyanis a Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) rendezésében készülő adaptációban Timothée Chalamet alakítja a főszereplő Paul Atreidest, mellé pedig aláírt még Javier Bardem (Stilgarként), Rebecca Ferguson (Lady Jessicaként), Stellan Skarsgard (Harkonnen báróként), Dave Bautista (Vadállat Rabbanként) és Charlotte Rampling (a Tisztelendő Anyaként), valamint pletykálják Oscar Isaac (Leto Atreidesként) és Zendaya (Chaniként) csatlakozását is. Ezzel azonban még nem ért véget a meglepetések sora. 

Hirdetés

Az utóbbi napokban ugyanis a The Hollywood Reporter és a Variety értesülései szerint két újabb nagy név csatlakozott a csapathoz: az egyikőjük Josh Brolin, akit idén a Bosszúállók: Végjáték Thanosaként láthatunk, ő a főhős mentorát, Gurney Hallecket fogja játszani. A másik pedig mindenki Aquamanje és Khal Drogója, Jason Momoa, aki várhatóan Duncan Idaho karakterének a bőrébe bújik majd. 

A Frank Herbert világhírű sci-fi regényéből táplálkozó Dűne forgatása még idén kezdetét veszi, de dátumot egyelőre nem jelentett be hozzá a Legendary Pictures. A forgatókönyvért Eric Roth (Csillag születik, Benjamin Button különös élete, Forrest Gump), Villeneuve és Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) felelnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.