Hirdetés

Dungeons & Dragons filmet tervez a Warner Bros.

|

Hirdetés

Nem csak sikeres fantasy filmek és franchise-ok léteznek a világban. Míg a Gyűrűk urát és a Harry Pottert remek adaptációknak tartják számon, a 2000-ben indult Dungeons & Dragons trilógiát már kevésbé. Ezért a Warner Bros. (aminek a Harry Pottert is köszönhetjük) és a Hasbro közösen tervezik újraéleszteni a magyarul "Sárkányok háborújának" keresztelt franchise-t. A híresztelések szerint David Leslie Johnson (Az árva; A lány és a farkas) már neki is állt a forgatókönyvnek és már a producerek neveit is tudjuk. Köztük van Courtney Solomon, aki így nyilatkozott:

Izgatottak vagyunk a projekt miatt, ami 20 év elteltével végre újra a képernyőre kerül, méghozzá a Warner Bros. jóvoltából. A stúdió volt a felelős az utóbbi két évtized legnagyobb fantasy franchise-aiért is.
Annyit még megígértek nekünk, hogy ha jól teljesítenek a filmek a pénztáraknál, akkor kiterjesztik a mű univerzumát, és sorozat formájában is láthatjuk. De ez még messze van, addig is meglátjuk, hogy a következő nagy fantasy játékadaptáció, a Warcraft hogy fog teljesíteni következő nyáron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.